Setul de șah este un accesoriu potrivit în parcuri și în alte zone de relaxare, dar se poate amplasa si in confortul propriei gradini/curti.
Tabla de șah în sine este realizată din policarbonat. Masa este disponibilă în două versiuni, cu sau fără tablă de șah. Setul de mese de bancă are o lungime de 1600 mm și o înălțime de 750 mm.
Structura de sprijin din oțel este acoperită cu vopsea pulbere. Masa de șah cu 2 bănci fără spate poate fi vopsită în culoarea dorită, conform paletarului de culori RAL.

Pentru toți cei care nu sunt firi sportive, recomandăm setul nostru exterior cu o tablă de șah.
Indiferent dacă intenționați să amenajati un colț relaxant în curtea dvs., sau să îl plasați într-o școală, o casă de bătrâni sau un alt loc public, acest set va fi cu siguranță apreciat de cei care iubesc acest așa-numit. 'sport al mintii'.

 TIMP LIBER DE CALITATE ALATURI DE FAMILIE

Să fii în aer curat, să petreci timp de calitate cu familia și copiii ... Ce iti poți dori mai mult ?!
În șah, obiectivul este victoria, care necesită o concentrare deplină și lupta până la sfârșit.
Șahul presupune efort intelectual da si creativitate, intuiție și spontaneitate.

JOCUL DE SAH DEMODAT?

Șahul nu este demodat, dar probabil ar trebui promovat mai mult, deoarece doar o mică parte din populație  cunoaște bine și o joacă regulat acest joc.
În prezent, Lego și alte jocuri sunt populare în rândul copiilor, dar să nu uităm că lumea șahului este o lume fascinanta, care poate dezvolta anumite abilitati ale copiilor.

Dacă vă place acest joc al mintii, KroneMag vă ajută cu un frumos mobilier de exterior cu tablă de șah, astfel încât să vă puteți bucura de el afară alături de familie sau prieteni!